Nukilan Sihat dan Cantik

stay healthy and pretty all the time

Kelebihan Program Jom Detox Jutawan

Kelebihan Program Jom Detox Jutawan

Hari ni nak kongsikan tajuk yang sangat menarik yang disukai oleh golongan wanita terutamanya. Sharing yang berkisar pasal kurus iaitu program jom detox. Eh tapi ada pula perkataan jutawan kat  belakang tu. Apa kena mengena jom detox dengan jutawan? Jutawan ni nama group kami di mana group jutawan ni menganjurkan program jom detox. Maka jadilah namanya program jom detox jutawan :), dan hari ni kak syu nak kongsikan berkenaan kelebihan program jom detox jutawan.

Program jom detox jutawan juga merupakan program detox Shaklee, di mana konsep asas detox Shaklee itu terutamanya bab pemakanan diambil daripada program detox Shaklee. Dan program detox Shaklee ini telah diluluskan oleh Doktor dan Nutritionist.

Rata-rata kita faham dengan konsep detox secara general. Bila kata detox sahaja kita bayangkan kurus dan pembuangan toksin. Dan ramai yang buat detox sendiri dengan harapan mahu kurus.

Apa detox yang paling famous? Air detox. Air detox yang paling simple ialah dengan meletakkan hirisan lemon dalam air. Contohnya macam resepi ini. Dan baru minum dua kali kita dah feeling feeling kurus. Hehehehe.

Ok sebelum kita pergi kepada kelebihan program jom detox jutawan, kita tengok dulu kenapa program diet atau detox yang buat sendiri-sendiri selalu sahaja gagal dan tidak mencapai matlamat?

  • Tidak konsisten. Macam kak syu cakap tadilah. Baru buat air detox dua kali dah rasa kurus. Baru kurangkan makan 5 hari dah rasa macam ratu cantik dah.

 

  • Tiada support group. Biasa tak dengar orang kata “find a good company”. Sebabnya, bila kita berada bersama dengan orang dan circle yang tepat ianya akan lebih membantu kita untuk lebih cepat dalam mencapai matlamat. Contohnya macam ni. Kita plan nak kurus tapi berada dalam circle yang tak nak kurus pun. Yang kalau makan tak beragak-agak. Maka kita pun akan rasa tergugat, terpengaruh dan kemungkinan untuk gagal adalah besar.

 

  • Buat tanpa ilmu. Haaaa yang ni memang biasa berlaku kan. Kita main hentam je buat. Tanpa ilmu. Sebab tu tak menjadi.

 

KELEBIHAN PROGRAM JOM DETOX JUTAWAN.

 

  • Merangkumi kesihatan yang menyeluruh. Program jom detox jutawan bukan sahaja fokus untuk kurus, tetapi fokus kepada kesihatan keseluruhan juga. Kita mahukan luar nampak cantik, dalaman juga cantik.

 

  • Disebabkan kita tahu betapa pentingnya untuk berada dalam circle yang betul apabila nak lakukan sesuatu, maka program jom detox jutawan dilakukan dalam kumpulan untuk sentiasa memberi galakan dan dorongan kepada satu sama lain.

 

  • Coach. program detox jutawan ada coach yang berdedikasi dan sangat berkredibiliti. Sebelum menjadi coach, mereka terlebih dahulu telah menjadi proven result dalam program ni. Mereka sendiri telah berjaya menurunkan berat badan dan mengurangkan lilitan pinggang yang banyak. Dan sebelum mereka menjadi coach, mereka terlebih dahulu perlu menjalani traning untuk menjadi coach. Bukan semua orang boleh jadi coach. Hanya mereka yang telah ditrain dan layak sahaja boleh menjadi coach program detox jutawan.

 

  • Resepi yang enak. Kita selalu bayangkan kalau nak kurus makanan mesti tak sedap. Tapi dalam program jom detox jutawan, resepi yang simple tapi enak akan diberikan dan diajar kepada peserta.

 

  • 17 hari program. 17 hari program detox jutawan ini termasuklah program sebelum detox, semasa detox, dan selepas detox.

 

kelebihan jom detox

Ni gambar latest kak syu, 31 hari selepas melahirkan my third baby. Nampak je macam kurus tau tapi hakikatnya tak mencapai lagi my target. Memang kena join jom detox nanti. Hehehe.

Akhir sekali, siapa yang sedang berusaha untuk menurunkan berat badan dan dalam masa yang sama mencari platform untuk membantunya mencapai matlamat yang diharapkan, kak syu dengan berbesar hatinya mengajak you all untuk join program jom detox jutawan ni. Kami dah ada banyak proven results dan Insyaallah kak syu akan kongsikannya dalam next entri.


Authorized Shaklee Independent Distributor (1233316).

Authorized Trainer Mobile Spa The Walking Beauty (TWB).

Call / Whatsapp: 010-4031219 https://syuhaidahrahmam.wasap.my/

FB: Syuhaidah Rahmam

IG: thewalkingbeauty_spatraining

8 thoughts on “Kelebihan Program Jom Detox Jutawan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WhatsApp Saya