Nukilan Sihat dan Cantik

stay healthy and pretty all the time

Jom Detox Jutawan: Bagaimana Nak Join?

Jom Detox Jutawan: Bagaimana Nak Join?

Hi Assalamualaikum. Ok sebelum ni kak syu dah kongsikan cerita berkenaan Kelebihan Program Jom Detox Jutawan dan Success Story Jom Detox Jutawan. Kalau korang belum baca lagi boleh klik pada link tersebut ya. Untuk entri kali ni, kak syu nak kongsikan berkenaan bagaimana nak join program jom detox jutawan. Bila dah tahu pasal bestnya program detox dan dah rasa terbakar tengok success story mereka, mesti terasa nak join kan. So kak syu nak kongsikan cara-caranya la.

 

Golongan Sasaran.

First kak syu nak emphasis sikit kepada golongan sasaran. Siapa yang perlukan detox ni?

  1. Mereka yang ingin kurus.
  2. Mereka yang ada masalah kulit yang teruk,
  3. Mereka yang ada masalah kelemumur yang teruk.
  4. Mereka yang selalu rasa letih, tak bermaya, dan tak bertenaga.
  5. Mereka yang ingin improve kesihatan.

Sekiranya korang tergolong dalam mana-mana kategori di atas maka sangatlah digalakkan untuk join program detox. Dengan program detox, insyaallah banyak masalah yang boleh diselesaikan.

 

Pakej Program Jom Detox.

Ini ialah pakej program jom detox. Ada dua pakej. Satunya pakej gold, dan satu lagi pakej platinum.

jom detox jutawan

Kita tengok kelebihan setiap pakej ni.

jom detox jutawan

Bagi yang ada masalah bajet, boleh dapatkan pakej gold dahulu dan bagi yang tiada masalah bajet, boleh terus ambil pakej platinum. Tapi kan kalau tengok kepada pakej ni, hanya dengan penambahan RM 400 sahaja dari pakej gold ke platinum, korang akan dapat EXTRA yang sangat banyak baik dari segi produk, mahupun benefits nya.

Biasanya orang akan menghargai sesuatu yang walaupun mahal, tetapi dalam masa yang sama memberikan NILAI yang sangat banyak. Contohnya kan dalam kita memilih penapis air. Ada banyak penapis air di Malaysia ni kan. Dari yang mahal sampailah yang murah. Selain daripada harga, banyak juga benda lain yang kita pertimbangkan seperti adakah mereka akan datang untuk servis, berapa kerap mereka akan servis, adakah servis itu termasuk dengan pertukaran filter dan sebagainya.

Kebiasaannya, pembelian penapis air yang murah tidak disertakan dengan servis selepas pembelian. Sebab itu kita perlu bijak untuk memilih. Adakah kita hanya memilih sesuatu produk berdasarkan harganya semata-mata ataupun berdasarkan tawaran dan nilai yang disertakan sekali dengan pemeblian.

Apa-apa pun semuanya di tangan anda. Contoh untuk pakej program jom detox jutawan ni, let say anda ada masalah bajet, tidak mengapa. Jangan risau. Anda ada dua options.

  1. Join dahulu dengan pakej gold.
  2. Kumpul dahulu duit dan join dengan pakej platinum. Untuk kumpul duit ni kak syu cadangkan korang banyar dalam bentuk ansuran kepada orang yang korang contact untuk join. Contohnya korang contact kak syu untuk join program jom detox kan, jadi korang boleh kumpul duit dengan cara buat pembayaran ansuran kepada kak syu. Maybe sebulan korang bayar RM 300, jadi dalam masa 3 bulan dah cukup dah. Kenapa kak syu galakkan korang untuk buat ansuran macam ni daripada kumpul duit sendiri? Sebabnya kalau kumpul sendiri nanti ada je terguna, terpakai, terambil dan sebagainya. Akhirnya nanti impian nak kumpul duit untuk join program jom detox ni akan terkubur dengan sendirinya. Jadi, kalau betuk-betul bersungguh nak join program ni, boleh follow suggetsion kak syu tu :).

 

Hubungi Saya.

Bila dah buat pilihan nak pakej yang mana, boleh hubungi kak syu untuk pendaftaran. Kak syu akan minta detail seperti yang berikut:

  • Nama Penuh
  • Nombor IC
  • Alamat Penuh
  • E-mail
  • Nombor akaun bank
  • Nama bank
  • Nama suami/isteri (jika ada)
  • Nombor IC suami/isteri (jika ada)

Yang ini detail yang diperlukan untuk join program jom detox jutawan. Adalah dimaklumkan bahawa mereka yang join program ni secara automatik akan menjadi ahli Shaklee. Kenapa perlu jadi member Shaklee? Sebab program ini menggunakan produk Shaklee bagi membantu proses detox. Setiap satu produk yang diambil akan membantu proses detox untuk menjadi lebih efektif. Jadi, sekiranya korang tidak menjadi ahli Shaklee, maka korang perlu membeli setiap satu produk ini dengan harga retail. Iaitu harga yang lebih mahal daripada harga ahli. Bila jadi ahli, maka akan dapat harga 10 hingga 30% lebih murah daripada retail price.

 

Kak syu kongsikan manfaat setiap produk untuk program detox:

Alfalfa: Membekalkan lebih daripada 300 nutrients dan minerals yang diperlukan untuk tubuh badan.

Herblax: Julap semulajdi yang membantu pergerakan usus dan melegakan sembelit.

DTX: Diformulasikan khas dengan ekstrak biji milk thistle, cendawan reishi, schizandra chinensis, dandelion, kunyit, dan articok yang melindungi dan merangsang fungsi tubuh untuk mengekalkan hati yang sihat.

Peppermint ginger plus: Pudina dan halia membantu mengurangkan ketidakselesaan pada penghadaman.

ESP/ Cinch: Membantu mengekalkan otot, dan menurunkan berat badan tanpa mengurangkan jisim otot.

Vivix: Makanan tambahan yang membantu dalam membaiki sel kerana ianya diformulasikan dengan teknologi yang tiada pada produk Shaklee yang lain. Vivix ada polyfenol yang boleh sampai ke bahagian DNA dalam sel. Sebab itu ianya membantu membaiki sel satu per satu.

 

Pendaftaran.

Selepas berikan detail yang kak syu minta tu, kak syu akan register kan korang dan belikan produk mengikut pakej yang dipilih. Korang akan dapat barang dalam masa 3 hari masa bekerja dan seterusnya akan dimasukkan ke dalam group jom detox. Haaaaa dekat sini nantilah program 17 hari akan bermula :).

Ok itu sahaja caranya bagaimana untuk join program jom detox jutawan. Program jom detox jutawan ini dijalankan secara online, jadi peserta dari seluruh Malaysia dialu-alukan untuk join. Walaupun dijalankan secara online, tetapi program ini mempunyai strategi dan method yang sangat baik, dan akhirnya telah menghasilkan result yang luar biasa. Kak syu tunjukkan lagi proven result daripada program jom detox jutawan.

success story jom detox jutawan success story success story

Sebagai penutup, kak syu kongsikan video Jom Detox Jutawan ini.  Enjoy watching :).


Authorized Shaklee Independent Distributor (1233316).

Authorized Trainer Mobile Spa The Walking Beauty (TWB).

Call / Whatsapp: 010-4031219 https://syuhaidahrahmam.wasap.my/

FB: Syuhaidah Rahmam

IG: thewalkingbeauty_spatraining

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WhatsApp Saya